The Dutch Healer

The Dutch Healing is een vorm van alternatieve geneeskunde, die tot doel heeft het natuurlijke genezingsproces van het lichaam te bevorderen. Het kan fysieke, emotionele en spirituele blokkades helpen verlichten en het lichaam in balans brengen. Onze healers werken met de energieën van het lichaam om genezing en balans te bevorderen.

Vaak wordt dit aangeduid als "energetische genezing", en kan verschillende vormen aannemen, afhankelijk van de achtergrond en methoden van de healer.

Healing kan worden uitgevoerd door aanraking, manipulatie van de energievelden rond het lichaam, of door middel van genezing op afstand, waarbij de healer niet fysiek aanwezig is aanwezig zijn bij de persoon die de genezing ontvangt.

Er zijn verschillende vormen van healing, zoals Reiki, acupunctuur, Ayurveda Healing, spirituele healing en chakra healing, elk met hun eigen technieken en methodes. Veel healers combineren deze technieken en laten zich leiden door spirits. De bron van deze genezende kracht varieert tussen healers, waarbij sommigen geloven dat ze hun kracht ontvangen van hogere machten zoals goden of engelen, terwijl anderen hun kracht toeschrijven aan de natuurlijke energieën van het universum. Het is essentieel voor healers om af te stemmen op deze bronnen en hun kracht te gebruiken om de persoon die de genezing ontvangt te helpen.

Over het algemeen worden energetische krachten gebruikt om het lichaam te helpen genezen, wat kan gebeuren door middel van aanraking, visualisatie, ademhalingstechnieken of andere methoden. Healing kan nuttig zijn bij verschillende aandoeningen, zoals stress, pijn, angst, depressie, slaapproblemen, emotionele trauma's en het vinden van innerlijke rust en balans. Het kan ook een nuttige aanvulling zijn op conventionele medische behandelingen en mensen helpen zich beter te voelen en meer controle te hebben over hun gezondheid en welzijn.

Het is belangrijk op te merken dat het vermogen om te healen vaak wordt beschouwd als een aangeboren gave, maar het kan ook worden ontwikkeld door middel van training en opleiding. Onze Dutch Healers hebben allemaal een specifieke opleiding gevolgd of hebben ervaring opgedaan in verschillende geneeswijzen, zoals Ayurveda of mediumschap. Spirituele healing is niet bedoeld om medische behandeling te vervangen, maar eerder om deze aan te vullen.

Vraag een gratis intakegesprek aan

Behandelingen worden naar aanleiding van de intake bepaald. Een behandeling kan uit (een combinatie van) de volgende behandelwijzen bestaan, afhankelijk van wat het beste past bij jou:

  1. Spirituele healing
  2. Healing & Reiki
  3. Healing op afstand
  4. Chakra healing

TDH** Korte sessie  €45 per sessie   Duur: 45 min
TDH** Normale sessie  €70 per sessie   Duur: 90 min
TDH**  5-pack€320 Duur: 90 min

**Team The Dutch Healers