CE5-protocol

Dr. Steven Greer is een bekende voorstander van het idee dat er buitenaards leven is en dat er al contact is geweest tussen de mens en buitenaardse beschavingen. 

Met zijn CE5-protocol (Close Encounters of the Fifth Kind) probeert hij mensen te leren hoe ze contact kunnen maken met buitenaardse wezens door middel van bewustzijnsverruiming en meditatie.  Er is een parallel te trekken met fysiek mediumschap (seances), want dit gaat min of meer ook om de intenties en de energie van de groep gebruiken om te manifisteren.

Het CE5-protocol bestaat uit verschillende stappen, waaronder meditatie en visualisatie, waarbij de deelnemers zich richten op het maken van contact met buitenaardse wezens. 

Volgens Dr. Greer kunnen buitenaardse wezens door middel van gedachten en bewustzijn worden aangetrokken en kan er op deze manier een contact worden gemaakt.

Dr. Greer suggereert dat er al veel contact is geweest tussen buitenaardse wezens en de mens, maar dat dit feit wordt verzwegen door de overheid en andere machten die de waarheid achterhouden. Hij zegt dat door middel van het CE5-protocol mensen zelf contact kunnen maken en de waarheid over buitenaards leven kunnen ontdekken.

Heb jij interesse in contact met buitenaardsen en je wilt jezelf graag gaan voorbereiden op het open contact dan zijn er in Nederland groepjes te vinden en je kunt de CE-5 downloaden op je telefoon (in de store).

Het handboek vol met nuttige en praktische informatie kun je hier alvast downloaden.

Verder als dit onderwerp je interesseert, dan raden wij ook stargate meditaties aan.