Reiki behandeling

Reiki is een geneeswijze die al eeuwenlang wordt toegepast om verschillende medische klachten te verlichten en het gevoel van welzijn te verhogen. Bij een reikibehandeling wordt er gewerkt met handoplegging, waarbij de behandelaar zijn/haar handen vlak boven het hoofd of lichaam van de cliënt legt. Reiki richt zich op het herstellen van de balans op vijf niveaus, namelijk het fysieke, emotionele, mentale, spirituele en energetische niveau.

Het doel van reiki is om de energiecentra van het lichaam (chakra's) weer in balans te brengen en zo het zelfhelend vermogen van het lichaam te activeren. Hierdoor kan pijn worden verzacht of zelfs verdwijnen en kunnen verschillende klachten worden verminderd. Reiki kan ook helpen bij het verminderen van stress en het verbeteren van de algehele gezondheid en welzijn.

Een reikibehandeling duurt meestal ongeveer een uur. Tijdens de behandeling kan de cliënt ontspannen liggen of zitten, en de behandelaar zal zijn/haar handen op verschillende posities op het lichaam plaatsen. Het is ook mogelijk om een reikibehandeling op afstand te ervaren.

Vraag een Reiki behandeling aan!


Een typische Reiki-behandelingssessie tussen de 60 en 70 minuten. De sessie kan bestaan uit liggend op een behandeltafel of zittend op een stoel, afhankelijk van de behandelaar.


TDH** 1e x Reiki sessie   €75 per sessie   Duur: 90 min
TDH** Vervolg Sessie    €60 per sessie   Duur: 60-70 min
TDH** 5 pack  €55per sessie  Duur: 60-70 min

**Team The Dutch Healers