Business healing door The Dutch Healers Edwin en Jos

Met deze Business Healing gaan Edwin en Jos zorgen dat de ondernemer zelf gaat nadenken en voelen over z`n eigen spirituele potentieel. De ondernemer wordt op deze manier uitgedaagd om diverse uitdagingen op een nieuwe manier te verkennen en op te lossen en gezamenlijk bedenken wij dan alternatieve oplossingsrichtingen voor het bedrijf en de organisatie.

Edwin en Jos hebben veel kennis op het gebied van managementoplossingen en zullen dit doordacht en gaan gezamenlijk gaan doorvoelen, vanuit een holistische visie en een integratieve manier van handelen, in een samenspel tussen de dimensies:

 • Ondernemer in relatie met z`n diepere zelf
 • Ondernemer in relatie met anderen
 • Ondernemer in relatie met de intentie

  Je maakt kennis met beleven en doorleven van onder andere de inzichten die worden aangereikt (invoelen). Je past deze toe op jezelf en in jouw eigen leiderschaps- en ondernemerscontext. Je gaat het continuüm van stilte en geluid ervaren via diverse spirituele technieken. In elke sessie is er ruimte voor spirituele technieken omdat het een integraal onderdeel is van bewustzijnsverruiming die nodig is om nog ‘onbekende’ inzichten toe te laten.

  Het programma bestaat uit vier blokken

  In elke sessie wordt geëxperimenteerd met spirituele technieken gericht op de geest, het lichaam en emoties; het delen van ervaringen en cognitief leren. Onderdeel van de sessies is de dialoog die in elke sessie/consult plaatsvindt .

  Hieronder de 4 sessies (4x een dagdeel):

  1. Fundering en grondslagen
  2. Quick Scan (Practische-analitische sessie)
  3. Business Healing (gewenste intenties)
  4. Afsluitende integrerende sessie

   ANDERS KIJKEN EN HANDELEN

   Met de deze unieke Business Healing ga je terug naar de kern en denk je na over je eigen spiritualiteit in combinatie met ondernemerschap.

   Inzet Edwin en Jos:

   Dagdeel 1         Fysiek 4 uur Edwin en 4 uur Jos 

   Voorbereiding/uitwerking 4 uur Edwin en Jos

   Dagdeel 2Fysiek 4 uur Edwin en  4 uur Jos                            Voorbereiding/uitwerking 4 uur Edwin en Jos
   Dagdeel 3Fysiek 4 uur Edwin en  4 uur Jos                     Voorbereiding/uitwerking 4 uur Edwin en Jos
   Dagdeel 4Fysiek 4 uur Edwin en 4 uur Jos                                 Voorbereiding/uitwerking 4 uur Edwin en Jos

   ** in totaal 56 uur

   De investering voor dit programma is €3.950 (btw vrij), inclusief 4x lunch en 1 afsluitende diner. Op een prachtige locatie in Breukelen.

   Er zijn slechts 4 plekken per jaar vrij, dus wacht niet te lang.

   Alle bedragen en voorwaarden zijn indicatief (exclusief bijkomende kosten, tenzij anders aangegeven) en onder voorbehoud van periodieke wijzigingen.