Handen zijn de spiegels van lichaam en ziel

Handlezen, ook bekend als palmlezen, is een oude praktijk die al duizenden jaren bestaat. De oorsprong ervan is echter onzeker. Sommige bronnen beweren dat het ontstaan is in India, terwijl anderen zeggen dat het is begonnen in China of Egypte.

Het proces van handlezen houdt in dat een persoon de lijnen, vormen en kenmerken op de handpalmen van een ander leest om informatie te verkrijgen over hun karakter, persoonlijkheid, toekomst en gezondheid. Er wordt aangenomen dat de handpalmen van een persoon belangrijke informatie bevatten over hun leven en dat deze informatie kan worden onthuld door de lijnen en kenmerken te interpreteren.

Er zijn verschillende methoden en technieken die worden gebruikt bij het lezen van handpalmen, afhankelijk van de traditie of de cultuur waaruit ze voortkomen. Sommige handlijnen, zoals de levenslijn, de hoofdlijn en de hartlijn, worden als belangrijker beschouwd dan andere. De breedte, diepte, lengte en vorm van deze lijnen, evenals de vorm van de hand, kunnen informatie onthullen over de persoon die wordt gelezen.

Handlezen wordt gebruikt als een vorm van divinatie en persoonlijke ontwikkeling. Het kan worden gebruikt om inzicht te krijgen in het karakter van een persoon, hun fortuin en toekomst, en om te begrijpen hoe ze het beste kunnen omgaan met hun emoties en relaties.

Een voorbeeld van een goede, betrouwbare handlezer is Ellen Duim. Ellen Duim doet handlezingen en coaching. Zij is sinds 1995 werkzaam en haar praktijk bestaat al ruim 27 jaar. Ze heeft duizenden paar handen gelezen en tientallen mensen opgeleid in dit vak. Ze geeft gepersonaliseerde metingen van de handpalmen van mensen, waarbij ze hun sterke en zwakke punten beschrijven en waar hun gevoelens van ontevredenheid vandaan komen.

Ellen vindt het fantastisch iedere keer weer bijzondere mensen te ontmoeten met hun eigen, unieke verhaal. Handen ontroeren Ellen enorm; alleen al het feit dat ze dat persoonlijke verhaal vanuit de handen mag verwoorden, dat is toch prachtig? Haar missie is om mensen te inspireren en via de handen inzicht te geven, zodat ze zich (weer) met zichzelf kunnen verbinden en zich bewust worden van hun talenten en mogelijkheden, valkuilen en verlangens. Ze bespreekt ook onderwerpen die doorgaans niet gemakkelijk zijn om met vrienden of familie over te praten.

Voor meer informatie :

Ellen Duim Handanalyse & Coaching - de HandleesAcademie