1 op 1 spiritueel assessment

Een spiritueel assessment is een beoordeling van de spirituele of existentiële dimensies van een persoon. Het is gericht op het begrijpen van de waarden, overtuigingen en doelen die betrekking hebben op de spirituele en zingevende aspecten van het leven. Dit kan worden gebruikt om te bepalen hoe deze dimensies van het leven bijdragen aan de algehele kwaliteit van leven en welzijn van een persoon.

Het gaat hierbij om aspecten als zingeving, doelen en idealen nastreven, toekomstperspectief, acceptatie, kwaliteit van leven, welbevinden, geluk beleven, genieten, ervaren gezondheid, lekker in je vel zitten, levenslust en balans.

Een spiritueel assessment kan bijvoorbeeld worden uitgevoerd als na een Healing om vervolgens de persoonlijke behoeften en waarden van een client beter te doorvoelen en te begrijpen en zo een passend advies te kunnen geven op te stellen.

Kortom: Zie het als een soort nulpunt voor mediums, healers en coaches waar je nu staat maar nog veel mooier waar je naar toe zou kunnen (=groeien)!


Algemene opmerking:

Wij pretenderen niet de waarheid te hebben (of wijsheid in pacht te hebben) in tegenstelling: maar de happinesses van je leven wordt voor een groot gedeelte bepaalt door de kwaliteit van je denken. 

DIt vinden wij als The Dutch Healer een interessant onderwerp  en een mooie kapstok om in een Assessment mee aan de slag te gaan. Vaak zit de beperking van de Healer, Medium en of coaching niet in het fysieke lichaam maar in de mind.

Middels coaching (en samenwerking met de spirits) kunnen wij passende vragen stellen die bij onze clienten tot mooie inzichten kunnen gaan leiden. 

Vraag een Spiritueel Assessment aan!

    TDH** 1e sessie€75 per sessieDuur: 60 min
    TDH** Vervolg Sessie      €60 per sessie   Duur: 45 min
    TDH** 5 pack€55per sessieDuur: max45min per keer

    **Team The Dutch Healers