Ons Team

Ons Team is erg mooi en toch ook verschillend. We zijn allemaal uniek met daarin onze eigen stappen in groei. Wel zijn er overeenkomsten te noemen zoals onze gedeelde interesse in mediumschap, Arthur Findlay College**, Academy voor mediumschap (Jose en Karel) etc. Alle The Dutch Healers beschikken over min of meer hetzelfde morele kompas en dezelfde uitgangspunten, wat een bijdragen levert aan een goede samenwerking, energie en synergie in ons team.

**Het Arthur Findlay College biedt meer dan 80 cursussen per jaar op het gebied van mediumschap, spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling. Het college heeft ruim 50 docenten en veel specialisten en gastdocenten. Het college heeft ook een bibliotheek, een museum, wandeltuinen, recreatieve voorzieningen en volpension accommodatie. Studenten kunnen verschillende cursussen volgen, waaronder fysiek mediumschap, trance mediumschap, mentaal mediumschap en healing. De opleidingen richten zich op het ontwikkelen van de intuïtie en gevoeligheid van de studenten en het opbouwen van een zo zuiver mogelijke verbinding tussen het medium en de spirituele wereld.


Wij vinden het daarom vooraf belangrijk om de juiste fit voor onze clienten te bepalen en daarom is de gratis intake! Hier gaan wij gezamenlijk kijken wie binnen ons teams jou verder kan gaan helpen.

The Dutch Healer

Healing, Medium, Coach en Paragnost

Soraya DTBY

Ayurveda, healing, energetische massage, NLP coaching

Edwin

Medium & Coaching

Edith

Medium Edith