Stargate meditatie

Stargate meditatie is een vorm van meditatie die gericht is op het openen van het hart en het activeren van de levenskrachtenergie. Het kan healing en balans voor het fysieke lichaam betekenen, evenals diepe ontspanning en het verminderen van stress.

Het proces van een Stargate meditatie omvat het betreden van een energetisch veld dat wordt gegenereerd door de Stargate, een instrument dat krachtige bewustzijnsenergie uitstraalt. Dit veld begeleidt de mediterende persoon in de verandering van hun eigen energieveld.

Tijdens de meditatie wordt de persoon meegenomen naar diverse bewustzijnslagen die toegang geven tot wijsheid en kennis. Dit kan grote veranderingen in het leven van de persoon brengen.

Het proces van Stargate meditatie is bedoeld om diep in het lichaam door te dringen, tot op celniveau, en het bewustzijn te vergroten. Dit kan helpen bij het vinden van inzichten en het loslaten van blokkades en belemmeringen, wat kan leiden tot meer rust en balans in het leven. Het is belangrijk om te onthouden dat Stargate meditatie een persoonlijke ervaring is en dat de resultaten en ervaringen van persoon tot persoon kunnen verschillen.

Hoe is dit ontstaan?

Het lijkt erop dat het concept is ontstaan door de combinatie van verschillende elementen, waaronder heilige geometrie, hoge vibratie-energie en interdimensionale deuren.

Het bedrijf achter de Stargate Experience is opgericht door Prageet Harris en Julieanne Conard. Het bedrijf organiseert meditaties, workshops en seminars over de hele wereld, met als doel de uitbreiding van menselijk bewustzijn te ondersteunen en te versnellen. Harris beweert dat hij in 1989 voor het eerst contact maakte met de entiteit die bekend staat als Alcazar, die hem hielp de Stargate-technologie te ontwikkelen.

Hoewel Harris en Conard misschien degenen zijn die het bedrijf hebben opgericht en de Stargate Experience naar een breder publiek hebben gebracht, lijkt het concept zelf te zijn ontstaan uit een combinatie van verschillende elementen en invloeden. Het is mogelijk dat andere individuen ook hebben bijgedragen aan de ontwikkeling van het concept.

Kortom, het lijkt erop dat er niet één specifieke persoon is die de Stargate meditatie of de Stargate Experience heeft bedacht, maar eerder dat het concept is ontstaan door de combinatie van verschillende invloeden en ideeën.